ARDEI PIQUILLO UMPLUT CU BRANZA DE CAPRA
Ardeii Piquillo sunt traditionali in bucataria spaniola si sunt cumparati de obicei in cutii sau la borcan. Daca nu gasesti, poti folosi si ardei rosu prajit. Ii poti umple dupa ce i-ai scurs pe un prosop de hartie pentru a nu fi prea aposi.
ARDEI UMPLUTI CU LASAGNA
Acest preparat are toate aromele unui produs italian si-l poti obtine cu putina munca. Este sarac in calorii si poti folosi carnati de curcan sau branza semi-degresata. Serveste alaturi de o salata si nimeni n-o sa-si dea seama ca lipsesc pastele.
POBLANOS UMPLUTI CU CHIPOTLE MAC’N’CHEESE
Cu mici trucuri poti obtine un preparat sanator care iti va multumi copiii. In primul rand alege paste de grau si branza fara grasimi. Poti folosi si lapte de 1 sau 2% grasime. Daca vrei sa dai copiilor acest preparat, poti sari peste chipotle si poti opta pentru ardei.
ROSII UMPLUTE CU TABOULEH
Da, aceasta reteta este cu rosii, dar este prea buna pentru a nu o trece in revista. In plus, aceasta reteta este perfecta pentru vara. Tabouleh este salata greceasca cu menta si lamaie si este absolut delicioasa daca pui rosii dulci.
SURSA: Boston Magazine