INCREDIBIL DE ADEVARAT: ZECE semne care-ti transmit ca este timpul sa iei O PAUZA pentru BINELE TAU! – Cap Limpede

INCREDIBIL DE ADEVARAT: ZECE semne care-ti transmit ca este timpul sa iei O PAUZA pentru BINELE TAU!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Cu totii avem nevoie de o pauza la un moment dat, dar exista posibilitatea sa ai nevoie de o pauza chiar in acest moment. Probabil esti de parere ca ti-ar fi aproape imposibil sa iei o pauza acum avand in vedere cat de ocupat esti, dar urmatoarele semne te contrazic. Iata zece semne care-ti trasmit ca este timpul sa iei o pauza, potrivit celor de la lifehack.org:

10. Nu esti niciodata acasa

DSC_0793Colegii tai de camera sau familia au uitat ca mai existi. Acestia primesc chiria, respectiv o parte din cheltuielile casei dar te vad destul de rar. Casa ta arata extraordinar de curata si lucrurile se afla in cea mai monumentala ordine deoarece nu ai avut timp sa faci dezordine. In frigider se afla cateva cumparaturi iar congelatorul este gol. Acasa ajungi doar in cazul in care ai nevoie de odihna iar in dimineata urmatoare o iei de la capat. Traiesti si respiri cuvantul “munca”.

 

 

Loading...

 

INCREDIBIL DE ADEVARAT: ZECE semne care-ti transmit ca este timpul sa iei O PAUZA pentru BINELE TAU! was last modified: iunie 16th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close