Acasă Life Dezvoltare Personala ZECE ganduri pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret!

ZECE ganduri pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mintea noastra este cea care ne supune suferintei prin intermediul dialogului interior. Realizand acest lucru, vom reusi sa ne observam popriile noastra ganduri si tipare de gandire. Suferinta din interiorul nostru este produsa de aceste tipare de gandire si de dialog interior negativ.  Modul in care discuti cu tine insuti si in care-ti vorbesti are o importanta extraordinara. Foarte multe persoane au obiceiul de a-i trata pe cei din jurul lor cu o mult mai mare intelegere fata de modul in care se trateaza pe ei insisi. Unul dintre instrumentele pe care le putem folosi pentru a evita aceste ganduri negative este constientizarea acestuia ca fiind ceea ce este cu adevarat, un tipar de gandire ce se afla in mintea noastra si in care credem cu tarie. Iata ZECE ganduri pe care ar trebui sa le eviti cu orice pret si cateva modalitati prin care poti face acest lucru:

 

10. “Nu ma voi schimba niciodata”

Acesta este un gand lipsit de speranta. Gandim acest lucru ca si cand greselile noastre sunt scrise in piatra. Spune “NU!” acestui gand!

9. “Opinia mea nu conteaza”

Aceasta declaratie infatiseaza o acuta lipsa de stima de sine. Pentru a spune acest lucru, trebuie sa te consideri a fi nevrednic.

8. “Trebuie sa fiu perfect”

Modul perfect prin care va puteti garanta aparitia esecului in viata dumneavoastra este reprezentat de obiceiul de a va critica ori de cate ori aveti aceasta ocazie. Suntem perfecti imperfecti!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
Articolul precedentS-au cumintit romanii din Marea Britanie?
Articolul următorPastele acesta poti fi mai bogat cu 151 de milioane de lei vechi! Afla aici cum poti castiga marele premiu