Acasă Cultura Cinemagia Zece FILME cu sanse reale la OSCAR 2015! Nu ai voie sa...

Zece FILME cu sanse reale la OSCAR 2015! Nu ai voie sa le ratezi! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1no55. Interstellar

Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain; Regizor: Cristopher Nolan; Data lansarii: 7 noiembrie 2014

Filmul spune povestea unui grup de exploratori care se folosesc de gaurile de vierme, descoperire noua, pentru a depasi limitarile calatoriei in spatiu si pentru a cuceri distantele uriase pe care le implica un voiaj interstelar. Pana acum, Academia a ignorat toate titlurile din seria The Dark Knight / Cavalerul Negru, cand vine vorba de premiul cel mare, insa au nominalizat Inception, o alta opera a lui Nolan. De obicei, membrii juriului sunt destul de pretentiosi cand vine vorba de filme science-fiction, dar cele sapte nominalizari primite deGravity, anul acesta, ii dau sperante lui Christopher Nolan ca Interstellar ar putea sa prinda cel putin o nominalizare la categoria Cel mai bun film. Atat Matthew McConaughey, cat si Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michale Caine si Ellen Burstyn sunt fosti castigatori de premii Oscar, ceea ce nu face decat sa sporeasca sansele filmului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articolul precedentPrimul ALIAT al lui Putin in conflictul acestuia cu Ucraina
Articolul următorUN NOU PAS in TRATAREA SIDA: Un al doilea nou-nascut seropozitiv nu prezinta urme de virus dupa tratament!