Dupa ce am aflat cu totii castigatorii celei de-a 86 editie a premiilor OSCAR 2014, Business Insider s-a gandit deja la editia de anul viitor, alcatuind o lista cu zece filme care ar avea sanse reale de a castiga premiul OSCAR 2015, sectiunea Cel mai bun film.

1no1010. The Grand Budapest Hotel / Hotel Grand Budapest

Cu: Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Defoe, Bill Muray, Jude Law, Jeff Goldblum; Regizor: Wes Anderson; Data lansarii: 7 martie 2014

Pelicula urmareste povestea lui Gustave H. (Ralph Fiennes), un receptioner care incearca sa isi dovedeasca nevinovatia, dupa ce a fost acuzat de crima pe nedrept. Wes Anderson a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, o data pentru filmul de animatie Fantasticul domn Foxsi de doua ori pentru scenariu original, cu peliculele Moonrise Kingdom / Aventuri sub clar de luna si The Royal Tennembaums / O familie geniala. Cel mai elaborat si mai ambitios proiect al sau de pana acum, Hotel Grand Budapest se bucura de o distributie de exceptie, iar Academia nu mai are o viziune atat de conservatoare ca in trecut, fapt demonstrat si de nominalizarea filmului Her, la editia de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.