Rasturnare de situatie in cazul zborului Malaysia Airlines MH370! S-a dovedit ca semnalele sonore detectate la inceputul lui aprilie in sudul Oceanului Indian nu provin de la cutiile negre ale avionului Boeing 777 al companiei aeriene disparut pe 8 martie a.c.

Michael Dean, oficial al Marinei americane, implicat in operatiunile de cautare a declarat la CNN ca respectivele semnale au fost emise de o alta sursa, fara nici o legatura cu avionul disparut la scurt timp dupa ce a decolat de la Kuala Lumpur. Aeronava avea la bord 239 de pasageri si membri ai echipajului. Malaysia-Airlines research

„Putem deja afirma ca aceasta zona nu este locul unde s-a prabusit zborul MH370”, a confirmat centrul de coordonare internationala a cercetarilor (JACC), cu sediul in Australia.

JACC a precizat ca robotul submarin folosit pentru depistarea epavei nu a descoperit nimic.

„JACC poate afirma informa ca nu a fost gasita nicio urma a avionului”.

Altfel spus, ancheta s-a intors de unde a plecat, adica nu se stie nimic concret. Nici de ce a disparut, nici daca s-a prabusit.

Cercetarile vor continua urmand sa cuprinde o arie mai larga din Oceanul Indian, au promit autoritatile insarcinate cu elucidarea acestui caz care are toate sansele sa devina o enigma a secolului 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.