Acasă Stirile zilei Social Ce semnificatie are Romania din punct de vedere numerologic!?

Ce semnificatie are Romania din punct de vedere numerologic!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca facem o trecere in revista a Romaniei din punct de vedere numerologic vom putea observa ca romanii sunt generosi, altruisti, amabili, fermecatori, curtenitori, sociabili si bineinteles prefera culorile vesele. Va invitam sa descoperiti mai jos o semnificatie integrala a Romaniei:

 • Romania este o fiinta vie, iar noi suntem celulele ei.
 • S-a nascut pe 1-12-1918.
 • Din punct de vedere numerologic, vibratia cifrei obtinute din suma vocalelor este 8
 • Vibratia cifrei obtinute din suma consoanelor este 9
 • Ziua de 1 ii aduce: capacitati deosebite de orientare, tindere catre atingearea scopului, caracter puternic, creativitate, incapatanare, egocentrism, spirit conducator, initiator, inventator, independenta, individualism, proasta cooperare si alianta, putini prieteni apropiati, tendinta de a domina, misoginism, dorinta de a inspira teama si respect.
 • Luna: 3 ii ofera urmatoarele predispozitii: energie, mobilitate, imaginatie bogata, sange rece, voiciune, sclipire si stralucire, noroc, mandrie, independenta, poate fi ambitioasa, doritoare de putere. Tinde catre dictatura. Incepe multe proiecte, dar se risipeste. Dependenta de apreciere si incurajare, aplecare catre miniciuna si inselatorie, superficialitate si vocatia a kitchului!
 • Anul: 1 dubleaza aspectele date de zi.
 • Aspiratia generala a romanilor este catre: succes social, bunuri materiale, eleganta, forta si vitalitate, prosperitate fara munca fizica, nesubordonare. Romania poate fi o forta in actiune, cu rezultate deosebite in sport si muzica. Are nevoie fundamentala sa inteleaga interconexiunile si sa priveasca viata si lumea holistic. Ii trebuie intelepciune. In absenta preocuparilor spirituale devine obsedata de bogatie, egocentrista, incapatanata si rece.
 • Personalitatea romanilor: compasiune, empatizeaza foarte usor cu suferintele si nedreptatile , histrionism romantism, tanjesc catre iubire, generosi si altruisti,amabili, fermecatori, curtenitori, sociabili, tinerete si vitalitate, prefera culorile vesele. In aspectele negative putem deveni insensibili, egoisti, neglijenti, posesivi, impulsivi, schimbatori, inclinati spre violenta.
 • Romania ca arhetip se incadreaza in profilul: Judecatorul. In linii mari, destinata deopotriva bunastarii materiale, cat si spirituale. Are nevoie de recunoastere si pretuire profesionala, romanii tind catre functiile cu autoritate, muncesc din greu si personal, pot accesa cu succes cele doua planuri spiritual si material, au judecata sanatoasa si un simt dezvoltat al ritmului Negativ: probleme financiare, incordare, nerabdare, egoism, intoleranta, materialism, violenta, consum ridicat de tutun, droguri, alcool. Aptitudini generale: afaceri, banci, sport, muzica, informatica, actorie. In principiu romanul lucreaza cel mai bine singur!
 • Neavand o cultura foarte solida, Romania va trebui sa invete din Scoala Vietii, sa se adapteze rapid si sa asimileze foarta multa informatie in unitati mici de timp.

Si acum iata un tablou general al matricei comportamentale

Caracterizata de dictonul: ”Un razboi bun, e mai bun decat o pacea rea”! Forta psihica foarte mare. Personalitate excesiva, perfectionista, adepta a ordinii si a disciplinei absolute. Reactii agresive la contraziceri si insubordonare.Severitate si loialitate.Caracter razboinic. Tendinte sexuale de dominare.

Tinde catre independenta totala si libertate absoluta, comunicativa, energica, extrem de activa. Calitati oratorice,capacitati extrasenzoriale. Are multe cunostinte, dar putini prieteni. Se remarca usor prin volubilitate, umor si buna dispozitie.Se simte jignita daca nu este bagata in seama. Necesitati sexuale ridicate si „alunecare”spre sexul opus. Atrasa de tot ceea ce este distractiv, periculos, interzis. Uraste sedentarismul si rutina. Confera protectie si optimism celor din jur. Poate obtine succese remarcabile in domeniile care necesita un consum mare de energie (sport si meserii solicitante).Putere de a emotiona pe cei din jur. Poate jigni foarte usor, intrucat amprenteaza puternic energetic cuvintele. Se afla, deobicei in centrul atentie

Acumuleaza usor informatii din mediul inconjurator. Memorie buna,aptitudini spre stiintele exacte. Emisfera stanga mai activa. Spirit analitc, iscoditor.Imaginatie bogata. Tendinta de contrazicere permanenta, din dorinta de a cunoaste mai bine argumentele celuilalt, dupa care le analizeaza si isi insuseste tot ce-i este necesar.Se bazeaza in primul rand pe propriile experiente si manageriaza bine toate cunostintele dobandite.
In general, romanii au un sistem imunitar paradoxal:rezistenta la otravire, dar vulnerabilitate la o banala racela. Ne trebuie atentie speciala la starea de sanatate si la preventie.

Poporul are in general: intuitie relativ buna in ceea ce priveste propria persoana, dar destul de slaba in privinta celorlalti. Capacitate de sinteza relativ scazuta. Adaptabilita-te slaba.

Viziune personala asupra practicii. Avem nevoie de truda, de munca cu pamantul, refacerea legaturilor energetice cu natura. Sensibilitate a sistemului genital, partile sacrale si lombare, imbolnaviri ale rinichilor si a picioarelor. Media de varsta nu este foarte inaintata. In lipsa spiritualitatii, oamenii cad inspre placeri trupesti.
Poporului ii trebuie implicare sufleteasca, cautarea lumii spirituale sisa fie generos , plin de compasiune fata de semeni.Ne complicam teribil viata in absenta spiritualitatii.

Romanul are:simt responsabil dezvoltat, este punctual si destul de parolist.Stie sa iubeasca, chiar daca intr-o masura mai interiorizata-Nu suporta minciuna, ipocrizia.-Analizeaza bine si din timp actiunile importante-Personalitate libera, nu foarte legata de casa si familie.-Ofera cat primeste-Capabil sa ofere ajutor doar in masura in care si el a fost ajutata.

Calitati intelectuale normale. Asimileaza si intelege informatiile selectiv. Auto-didact cu abilitati stiintifice, mai ales in domeniul fizicii, chimiei

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos