Acasă Stirile zilei Windows 8 RTM mai dezvaluie cateva informatii in imagini

Windows 8 RTM mai dezvaluie cateva informatii in imagini

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Windows 8 RTM este ultima lansata de Windows 8 inainte de iteratia care va ajunge in magazine. Surprinsa in imagini de baietii de la WinUnleaked.info, versiunea RTM mai tradeaza cateva schimbari majore fata de ce ne-am obisnuit sa vedem in versiunile experimentate pana in acest moment.

In prima saptamana a lunii august va fi lansata o noua versiune de Windows 8 intitiulata RTM – Release to Manufacturer. Identica aproape cu versiunea finala a produsului, o astfel varianta a scapat se pare pe internet cu cateva saptamani inainte de momentul potrivit.

Daca tot asteptam cu sufletul la gura lansarea Windows 8 din 26 octombrie, e placut sa vezi ca baietii de la Microsoft nu pierd nici o ocazie pentru a mai aduce cateva modificari sistemului de operare care ar trebui sa repuna compania pe linia de plutire. Din aceasta serie de schimbari face parte, in primul rand, o noua imagine de boot cu un logo pe care ne-am obisnuit sa-l asociem deja de ceva timp cu noul sistem de operare Microsoft.

Tot in noul Windows vom putea personaliza cu mare precizie culoarea oricarui meniu din interfata sau, daca vrem, putem schimba intregul desktop folosind o tema dominata de o anumita culoare. Nu putea lipsi nici un set nou de poze de fundal, iar cei de la Microsoft se pare ca au pierdut ceva timp pentru a se decide.

Nici versiunea de Internet Explorer nu va fi imuna la culorile alese de utilizator pentru interfata. Chiar daca devenise evident de la ultima serie de zvonuri ca noul Windows va renunta complet la interfata Aero, noul set de capturi de ecran reconfirma aceasta caracteristica.

Pe langa o optiune de update automat la Windows, se pare ca si Internet Explorer va avea o bifa pentru a activa modulul de actualizari automate. Desi ne-am obisnuit sa vedem aceasta functie de in Mozilla Firefox sau Google Chrome, e placut sa vezi ca si Microsoft face un pas in aceeasi directie.

Nu mai ramane decat sa asteptam ca o versiune RTM sa ajunga si la utilizatorii obisnuiti, cu acea ocazie vom putea face si noi un articol detaliat legat de ultima creatie Microsoft.