Cap Limpede

Sanatate

Vrei sa fii mereu in forma? Iata ce trebuie sa mananci

Suntem ceea ce mancam. Corpul raspunde si reactioneaza la ceea ce ii dam sa se hraneasca. Alimentatia reprezinta unul dintre cei mai importanti factori pentru a ne mentine in forma si sanatosi.

CIOCOLATA NEAGRA PENTRU A REDUCE STRESUS INDUS DE EXERCITII

Mai multe studii si cercetari au descoperit faptul ca ciocolata neagra este benefica sanatatii. Unul dintre numeroasele beneficii ale sale este capacitatea de a proteja consumatorii de stresul cauzat de exercitii.

MACRISUL PENTRU REDUCEREA DETERIORARII ADN-ULUI

Un membru din familia mustarului, macrisul, a dovedit ca detine puterea de a lupta impotriva efectelor exercitarii. Cei care nu au inclus in dieta macrisul sunt predispusi sa sufere leziuni in timpul exercitiilor. Beneficiile au fost observate la cei care au inceput sa consume.

CAFEA PENTRU ENERGIA DE A DOUA ZI

Jurnalul psihologiei aplicate a publicat un studiu prin care a s-a observat viteza de reconstituire a carbohidratilor. Dupa patru ore de exercitii intense, glicogenul din muschi a crescut cu 66 la suta. Capacitatea de a lucra mai mult timp si din greu este dependenta de carburantul furnizat in muschi.

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-82228").on("click", function(){ $(".com-click-id-82228").show(); $(".disqus-thread-82228").show(); $(".com-but-82228").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});