Acasă Stirile zilei Tech Vodafone si-a extins acoperierea 4G in inca noua orase

Vodafone si-a extins acoperierea 4G in inca noua orase

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unul din cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania a anuntat luni ca si-a extins  reteaua 4G in inca 9 orase printre care se afla si Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tg Mures.

Vodafone si-a extins acoperirea retelei 4G in 9 noi orase, ajungand la un total de 19 orase.
Vodafone adauga Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures in aria de acoperire 4G, alaturi de orasele deja existente: Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Bucuresti. Vodafone ofera utilizatorilor viteze 4G de pana la 150 Mbps, iar pana la sfarsitul lunii iulie, toate cele 19 orase vor avea o acoperire de 100% din populatie.
„Ne bucuram sa oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone romanilor din 19 orase, la viteze de pana la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptata a retelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populatia urbana a tarii. Numarul terminalelor 4G din reteaua noastra a ajuns la 160,000 si tot mai multi clienti ai serviciilor de business adopta solutiile 4G pentru a benefica de experienta superioara si eficienta crescuta aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos