Acasă Life Monden (VIDEO) Un nou RECORD pentru VOGUE: Numarul din septembrie va avea 916...

(VIDEO) Un nou RECORD pentru VOGUE: Numarul din septembrie va avea 916 PAGINI

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Editorii revistei de moda Vogue au anuntat ca numarul din luna septembrie al acestei publicatii, care marcheaza 120 de ani de la aparitia revistei americane, va contine un numar record de 916 pagini.

Numarul revistei Vogue din septembrie 2007, care cantareste 2,27 kilograme si are 840 de pagini, era pana acum cea mai voluminoasa revista ce a fost publicata vreodata.

„Cea mai voluminoasa revista publicata vreodata” o va avea pe coperta pe diva pop Lady Gaga si va fi disponibila la standurile de presa din Statele Unite incepand din 21 august.

Paradele de moda din sezonul de toamna vor incepe in luna septembrie la New York si vor continua cu cele de la Milano si Paris.

Editorul-sef al editiei americane Vogue este celebra Anna Wintour.

Vogue este o revista de moda si lifestyle publicata in mai multe tari din lume de editorul Condé Nast. In fiecare luna, Vogue abordeaza un subiect specific din domeniul modei, al stilului de viata sau al designului.

Revista Vogue a fost lansata in 1892, in SUA, de Arthur Baldwin Turnure, si initial aparea saptamanal. Dupa moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns in posesia lui Condé Nast, cel care a infiintat actualul trust ce ii poarta numele, acesta dezvoltand treptat publicatia.

Cea mai mare schimbare adusa de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piata o data la doua saptamani. La inceputul anilor 1910, Vogue a fost lansata si in Marea Britanie, apoi in Spania si ulterior in Franta, unde s-a bucurat de un mare succes. In 1973, Vogue a devenit o revista lunara.