Acasă Stirile zilei VIDEO socant cu momentul exploziei de la Burgas (Bulgaria)! Camerele de supraveghere...

VIDEO socant cu momentul exploziei de la Burgas (Bulgaria)! Camerele de supraveghere l-au surprins pe suspect!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Inregistrarea video realizata cu un telefon mobil infatiseaza situatia de pe aeroportul Burgas din Bulgaria imediat dupa atentatul de miercuri, alti martori povestind pentru diferite posturi de televiziune chinul prin care au trecut. Vezi VIDEO in Galeria Multimedia!

O inregistrare video realizata cu telefonul mobil si postata pe site-ul YouTube infatiseaza situatia de pe aeroportul Burgas din Bulgaria la scurt timp dupa atacul terorist de miercuri, in timp ce martorii oculari au povestit pentru diferite posturi de televiziune calvarul prin care au trecut.

„In momentul in care am urcat (in autocar) am auzit o explozie foarte puternica. Era al treilea autocar de la al nostru. Toti au inceput sa alerge in toate directiile. Era un haos imens”, a delcarat Oran Katz.

„Ne-am luat copiii cu noi si am fugit cat de departe am putut de explozie. Fiica mea cea mare are un handicap, asa ca am decis sa ma intorc pentru a lua scaunul cu rotile”, a explicat el. „Era un incendiu urias, si nu ni s-a permis sa ne apropiem. Deodata, am observat o femeie care zacea inconstienta langa mine, foarte aproape de autocarul care ardea. Am ridicat-o impreuna cu un alt barbat si am reusit sa o indepartam de flacarile care i-ar fi cuprins corpul in cateva secunde”, povesteste el.

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Burgas impotriva unui autocar cu turisti israelieni era de rasa caucaziana, avea parul lung si era imbracat in haine sport, potrivit inregistrarilor realizate de camerele de supraveghere instalate pe aeroport, relateaza site-ul Novinite.

Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe inregistrari, acesta apare plimbandu-se in zona timp de cel putin o ora. Potrivit informatiilor initiale, el este de rasa caucaziana, cu parul lung si imbracat sport.

Acesta este cel mai grav atac terorist comis vreodata intr-o tara membra UE.