Acasă Cultura Cinemagia „The Dark Knight Rises”: Mai multi critici au fost amenintati cu moartea...

„The Dark Knight Rises”: Mai multi critici au fost amenintati cu moartea pentru ca nu le-a placut

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Site-ul RottenTomatoes.com a suspendat sectiunea de comentarii de la cronicile filmului „The Dark Knight Rises” dupa ce utilizatorii au avut reactii dure la articolele negative referitoare la film, fanii peliculei amenintand autorii cronicilor, scrie Daily Mail.

Mai multi critici au spus ca filmul este „stricat” si au primit reactii negative de la fanii filmului. Criticul Marshall Fine, de la Hollywood & Fine, a spus despre „The Dark Knight Rises” ca este „fara sens”.

Cronica lui Fine avea 97 de comentarii pe site-ul sau si 460 de comentarii pe site-ul Rotten Tomatoes. Un utilizator a scris ca Fine „ar trebui sa moara intr-un incendiu”, in timp ce alt internaut a spus ca vrea sa-l bata pe Fine pana intra in coma.

Editorul sef al site-ului RottenTomatoes.com, Matt Atchity, a spus ca este prima oara cand publicatia online ia o astfel de decizie.

Filmul regizat de Christopher Nolan va avea premiera vineri. Alte site-uri cu cronici de film nu permit utilizatorilor sa comenteze inainte ca filmul sa intre in cinematografe.