Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai lumii, Tupac Shakur, a fost readus pe scena unui concert din SUA, unde a cântat alături de Snoop Dogg şi Dr. Dre. O hologramă foarte realistă a rapperului decedat în urmă cu 15 ani a fost punctul culminant al festivalului Coachella.

Celor aproape 100.000 de spectatori nu le-a venit să creadă atunci când Tupac „a intrat” pe scenă. Fanii s-au putut bucura de piesa „Hail Mary”, pentru ca apoi să intre pe scenă prietenul lui Tupac, Snoop Dogg, pentru a interpreta alături de hologramă „2 of amerikaz most wanted”, informeaă Huffington Post.

Ideea ca Tupac să apară sub formă de hologramă i-a aparţinut lui Dr. Dre, unul dintre aproapiaţii lui, au menţionat cei care s-au ocupat de aspectul tehnic al reprezentaţiei.

Reacţiile pe internet au fost împărţite, unii considerând că holograma a fost un omagiu pentru Tupac, alţii fiind de părere că ideea vine doar să exploateze imaginea fostului rapper.

Seara de duminică de la Coachella a fost dedicată hip-hop-ului, pe lângă cei menţionaţi mai sus mai interpretând Eminen, 50 Cent, Wiz Khalifa şi Kendrick Lamar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.