Acasă Life Monden VIDEO Rapperul 2Pac, readus la viaţă printr-o hologramă în timpul unui concert

VIDEO Rapperul 2Pac, readus la viaţă printr-o hologramă în timpul unui concert

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai lumii, Tupac Shakur, a fost readus pe scena unui concert din SUA, unde a cântat alături de Snoop Dogg şi Dr. Dre. O hologramă foarte realistă a rapperului decedat în urmă cu 15 ani a fost punctul culminant al festivalului Coachella.

Celor aproape 100.000 de spectatori nu le-a venit să creadă atunci când Tupac „a intrat” pe scenă. Fanii s-au putut bucura de piesa „Hail Mary”, pentru ca apoi să intre pe scenă prietenul lui Tupac, Snoop Dogg, pentru a interpreta alături de hologramă „2 of amerikaz most wanted”, informeaă Huffington Post.

Ideea ca Tupac să apară sub formă de hologramă i-a aparţinut lui Dr. Dre, unul dintre aproapiaţii lui, au menţionat cei care s-au ocupat de aspectul tehnic al reprezentaţiei.

Reacţiile pe internet au fost împărţite, unii considerând că holograma a fost un omagiu pentru Tupac, alţii fiind de părere că ideea vine doar să exploateze imaginea fostului rapper.

Seara de duminică de la Coachella a fost dedicată hip-hop-ului, pe lângă cei menţionaţi mai sus mai interpretând Eminen, 50 Cent, Wiz Khalifa şi Kendrick Lamar.