UEFA a anunţat astăzi cine a obţinut drepturile TV pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) în România pentru transmisia meciurilor din Liga Campionilor. Dolce Sport şi Digi Sport sunt posturile care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, cu excepţia primei opţiuni din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air )TVR).

În cazul în care există o echipă din România calificată, regula nu se aplica şi în ziua de miercuri, când toate opţiunile sunt la Romtelecom şi la RCS&RDS.

Cele două reţele au obţinut drepturile şi pentru internet şi platformele mobile.

UEFA a făcut acest anunţ azi, pe site-ul oficial. Sursa citată menţionează că Digi Sport a primit drepturile TV pentru transmisiuni LIVE, dar şi înregistrări şi rezumate ale tuturor meciurilor din Liga Campionilor. În fiecare etapă, Digi Sport va transmite ÎN DIRECT 3 partide, în timp ce rezumatele vor putea fi urmărite atât la TV, cât şi pe www.digisport.ro, la finalul meciurilor.

În România, Digi Sport şi Dolce Sport sunt posturile care vor transmite meciurile din Liga Campionilor de marţi şi miercuri. Prima opţiune din ziua de marţi va reveni unui post free-to air – TVR. Miercuri, toate opţiunile revin RCS&RDS şi Romtelecom, indiferent dacă o echipă din România este calificată şi joacă în această zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.