Acasă Stirile zilei Descinderi în Timiș la persoane suspectate de furturi de cereale

Descinderi în Timiș la persoane suspectate de furturi de cereale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mai multe descinderi au loc, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de furt de cereale din judeţul Timiş, printre care şoferi de camioane şi o femeie de serviciu de la Moara Carani, prejudiciul produs, în trei luni, ajungând la 500.000 de lei.

Potrivit şefului DIICOT Timişoara, Mircea Andreţ, cei implicaţi în grupare au reuşit să câştige, în doar trei luni, 500.000 de lei, din furtul de cereale de la Moara Carani, cea mai mare din judeţul Timiş.

Andreţ spune că tir-urile goale intrau noaptea, între orele 23.00 şi 1.00, în Moara Carani, iar paznicii aveau grijă ca nimeni să nu îi deranjeze pe şoferii care încărcau cerealele. Marfa era transportată la o societate din localitatea Pesac, judeţul Timiş, care achita, de altfel, şi contravaloarea încărcăturii.

Şeful DIICOT Timişoara a mai spus că o femeie de serviciu de la Moara Carani avea un rol important în această operaţiune. Ea îi anunţa pe şoferi când urmau să aibă loc controale.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare, iar până în prezent mai multe persoane au fost ridicate şi duse pentru audieri la sediul DIICOT din Timişoara.
sursa: mEDIAFAX