Acasă Life Monden VIDEO: Lady Gaga a dedicat un FILMULET BUCURESTIULUI, pe care l-a numit...

VIDEO: Lady Gaga a dedicat un FILMULET BUCURESTIULUI, pe care l-a numit „micul Paris”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lady Gaga, care a concertat joi la Bucuresti, a postat pe site-ul „YouTube” un filmulet in care promoveaza Capitala, numita de vedeta „micul Paris”, sub titlul „Monstervision no. 6 Fozzi and me in little Paris”.

Imaginile au fost filmate de un membru al staff-ului vedetei americane, vineri, pe drumul spre Otopeni.

Inainte de a se urca in avionul cu care urma sa ajunga la Viena, unde sambata seara sustine un concert, vedeta s-a plimbat prin Herastrau cu cainele ei, Fozzi.

In parcul Herastrau, Lady Gaga a primit de la doi vanzatori, care au recunoscut-o, o punga de floricele.

Diva s-a plimbat prin parcul bucurestean, s-a asezat pe o buturuga impreuna cu Fozzi si s-a uitat la lac, in timp ce manca floricele.

Urcata apoi in masina, Lady Gaga face reclama la floricelele primite in parc, gustandu-le si prezentand ambalajul.

Ulterior, vedeta apare la aeroport, unde i-a oferit unui ofiter de la serviciul de frontiera o dedicatie cu autograf, pe care si-a lasat urmele buzelor date cu ruj.

Pe pista aeroportului, vedeta este plimbata de un angajat cu caruciorul de bagaje.

Filmuletul se incheie cu Lady Gaga urcand in avion cu catelul sau.

Montajul este realizat pe muzica de jazz, iar imaginile au fost prelucrate pentru a parea de arhiva, in sepia. De altfel, si tinuta si coafura lui Lady Gaga, ca si ochelarii de soare retro s-au potrivit in peisaj.

Protagonistii inregistrarii sunt: „Lady Gaga, Fozzi Bear and Bucharest”.

„Sunt in drum spre Viena. Sunt atat de incantata. Romania a fost un frumos „mic Paris” si de-abia astept sa ajung in urmatorul oras”.

a scris artista, pe Twitter.

Lady Gaga s-a plimbat cateva minute prin Parcul Herastrau, dupa ce a parasit hotelul in care a fost cazata la Bucuresti, unde a sustinut, cu o zi inainte, un concert in Piata Constitutiei.

Sub privirile uimite ale bucurestenilor aflati in acele momente in acest parc, Lady Gaga s-a plimbat dezinvolt pe o alee, mancand popcorn.

Intrebata de jurnalisti cum s-a simtit in Romania, Lady Gaga a spus:

„Am petrecut clipe minunate. Fanii au fost minunati”.

Ea a mai spus ca se bucura de aceasta zi frumoasa si le-a urat tuturor „o zi minunata”. De asemenea, intrebata daca intentioneaza sa se intoarca in Romania, Lady Gaga a raspuns initial „sigur ca da”, iar ulterior a dat de inteles ca ar putea reveni anul viitor.

Mai apoi, artista s-a urcat in aceeasi masina de lux cu care a ajuns la Parcul Herastrau si s-a indreptat spre Otopeni.

Artista a sustinut, joi seara, un show de peste doua ore, in fata unui public de circa 35.000 de persoane, la Piata Constitutiei din Capitala, timp in care a cantat hituri precum „Alejandro”, „Just Dance” si „Judah” si a schimbat atatea tinute cate personaje.

Show-ul de la Bucuresti a facut parte din turneul „The Born This Way Ball”, a carui sectiune europeana a debutat marti, la Sofia.