Acasă Cultura Cinemagia (VIDEO) Clint Eastwood: Uimeste la 82 de ani in „Trouble with the...

(VIDEO) Clint Eastwood: Uimeste la 82 de ani in „Trouble with the Curve”. Este aceasta ultima aparitie a lui pe marile ecrane?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Warner Bros a lansat primul trailer oficial pentru „Trouble with the Curve”. Clint Eastwood (82 de ani) nu a aparut in ultima vreme foarte des in fata camerelor pe marele ecran, insa cand a facut-o in ultimele doua filme: „Million Dollar Baby” si „Gran Torino” a uimit pe toata lumea cu doua pelicule extraordinare.

Sa recunoastem: ne plac filmele in care Clint Eastwood sa rasteste la baietii rai si ii invata pe cei tineri lectii de viata. Cu o distributie puternica: Amy Adams, Justin Timberlake, John Goodman si Robert Patrick, „Trouble with the Curve” promite sa fie o drama emotionanta, cu accente de comedie plasata in universul baseball-ului.

„Este aceasta ultima aparitie a lui Eastwood pe marile ecrane?”

se intreaba americanii. Dupa ce a terminat „Gran Torino” in 2008, Eastwood declara ca renunta definitiv la actorie.

Un veteran scouter de talente, Eastwood face o ultima calatorie pentru a se apropia de fiica sa Amy Adams, insa cand aceasta intalneste un scouter rival – Justin Timberlake, lucrurile vor lua o intorsatura emotionala. Clint Eastwood revine pe marele ecran dupa 4 ani de absenta si apare pentru prima data in ultimii 20 ani intr-un film pe care nu il regizeaza el insusi.

Clint Eastwood va intruchipa un cautator de talente aflat la final de cariera, care isi pierde treptat vederea si face o calatorie la Atlanta pentru a semna un contract cu un sportiv extrem de inzestrat, la care nu a reusit sa ajunga nici un alt impresar, fiind insotit de fiica lui (Amy Adams) si straduindu-se sa reinnoade legaturile afective cu aceasta.

Pelicula este regizata de Robert Lorenz, cel care a mai colaborat cu Eastwood la filmele „Million Dollar Baby” (2004), „Mystic River” (2003), „Blood Work” (2002). Scenariul lui „Trouble With The Curve” a fost scris de Randy Brown.

Data de lansarea a filmului in SUA a fost mutata cu o saptamana, urmand ca pelicula sa apara in cinematografe pe 21 septembrie 2012.