Acasă Cultura Cinemagia Vezi motivul incredibil pentru care Tom Cruise si Katie Holmes au divortat!...

Vezi motivul incredibil pentru care Tom Cruise si Katie Holmes au divortat! Video reportaj!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presa americana a dezvaluit in ultimele zile ca in spatele divortului cuplului Tom Cruise si Katie Holmes stau elemente incredibile legate de practicile religioase la care isi supunea actorul copiii. Tom Cruise este un fel de Hristos al adeptilor sectei scientlogilor, foarte controversata in SUA! Tom Cruise este perceput de catre membrii bisericii drept noul „Hristos al scientologiei”! Potrivit evz.ro, Nicole Kidman, la divortul din 2001 de Tom, a precizat ca au existat neintelegeri datorita apropierii excesive a actorului de Biserica Scientologica. FBI-ul se „intereseaza” de multa vreme de scientologi, Biserica fiind anchetata pentru trafic de fiinte umane si muncă fortata.

„Unul dintre beneficiarii acestora este Tom Cruise, starul pentru care scientologii pedepsiti de capii bisericii muncesc ani de zile pe o nimica toata, 50 de dolari pe saptamana, daca nu pe degeaba”, arata, anul trecut, revista americana The New Yorker.

  Putina lume stie faptul ca Tom Cruise a vrut initial sa devina preot, dar caile Domnului au fost intortocheate! Asa ca s-a facut actor, iar in 1990 a aderat la Biserica Scientologica, ale carei invataturi, credea ca il vor ajuta săa scape de dislexie – slabirea capacitatii de a citi corect.