ConducereaYouTube Youtube a decis sa ia masuri impotriva unei probleme care a fost sesizata de mult timp si care pana acum nu a putut fi rezolvata.

Dror Shimoshowitz, proprietarul YouTube, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in cateva luni spera sa rezolve principala problema a acestui site: comentariile abuzive.

In prezent, asa-numitii trolli, care se distreaza publicand remarci rasiste sau comentarii jignitoare, au transformat YouTube in “Vestul Slabatic al Internetului”, dupa cum sustine chiar proprietarul sau.

Deocamdata, singura metoda prin care utilizatorii pot evita comentariile rautacioase este sa dezactiveze sectiunea respectiva.

Dar in acest fel nimeni nu mai poate scrie comentarii, nici persoanele care sunt bine intentionate.

Desi nu a oferit alte detalii privind schimbarile care vor fi facute, conducerea siteului lasa de inteles ca de acum inainte cei care lasa comentarii nu vor mai putea fi anonimi, prin urmare vor trebui sa ofere mai multe informatii personale despre ei, inainte de a li se permite sa scrie.

Astfel, daca singura metoda prin care vor putea publica comentarii va fi folosirea numelui real, mai putine persoane vor fi tentate sa scrie mesaje ofensatoare, scrie Daily Mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.