Acasă Politic Veniturile pe care le are parintele PSD, Ion Iliescu! El este marele...

Veniturile pe care le are parintele PSD, Ion Iliescu! El este marele absent al paradei de 1 Decembrie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ion Iliescu, presedinte al Romanniei pentru trei mandate, nu a participat la Ziua Nationala a Romaniei invocand motive de sanatate. Cu toate acestea vocile din multime au taxat absenta acestuia facand aluzie la mineriade, la Revolutie dar si la trecutul comunist al acestuia.

Desi a fost prezentat ca marele absent al paradei militare de 1 Decembrie, din acest an, fostul sef de stat a declarat, la un post de televiziune, ca a suferit o entorsa si de aceea nu a putut participa la eveniment. Potrivit presei cei doi soti se bucura impreuna de o batranete linistita avand in vedere si pensia uriasa de aproape 5.000 de euro impreuna.

La sfarsitul lunii octombrie, Bugetul.ro prezenta ce pensie are sotia lui Ion Iliescu, Nina. Asa se face ca doamna Iliescu incaseaza anual 10.600 de lei. In mod surprinzator, fostul presedinte al Romaniei are venituri impresionante. In anul 2016, presa din tara noastra dezvaluia ca Ion Iliescu incaseaza o pensie de 3.916 lei. Totusi, acestia nu sunt singurii bani pe care fostul sef de stat ii primeste lunar.

El mai beneficiaza si de o indemnizatie, dat fiind ca a ocupat functia suprema in stat, in valoare de 5.331 de lei. Venitul total al acestuia este de 9.247 de lei pe luna.