Acasă Politic Tudose sub alerta de COD ROZ: Firea nu mai #rezista si s-a...

Tudose sub alerta de COD ROZ: Firea nu mai #rezista si s-a slobozit la premierul Tudose: „Sunteti in campanie electorala pentru preluarea PSD!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Premierul Mihai Tudose a intrat in gura colegei de partid, Gabriela Firea dupa ce a declarat ca Targul de Craciun nu avea ce s-a caute in Piata Victoriei! Potrivit unor stenograme prezentate de dcnews.ro, Gabriela Firea i-ar reprosat premierului PSD, Mihai Tudose, ipocrizia si faptul ca o ataca in presa.

Gabriela Firea: Domnule prim-ministru, am memorie buna si au fost si martori la discutiile noastre…nu e de mirare ca nu le mai recunoasteti. Va descrie intregul caracter si comportament. Primaria Generala nu e in subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primarie din tara. Nu aveti de ce sa-mi faceti mie sugestii sau recomandari, nici in privat, nici prin presa. Eu raspund in fata legii si a bucurestenilor. Dumneavoastra in fata legii si Parlamentului. Daca ingrijorarea dv. e una sincera si onesta privind organizarea festivalului pentru copii si a targului din Piata Victoriei, m-ati fi sunat sa vorbim colegial si nu mi-ati fi dat indicatii pretioase prin presa.

Sunteti in campanie electorala pentru preluarea PSD

Gabriela Firea i-a amintit premierului momentele in care acesta a sustinut mesajele #rezist, in opozitie cu mesajele PSD.

Gabriela Firea: Nu uitati ca dv. ati deschis acest conflict. Am tacut jumatate de an. Jumatate de an in care ati consumat timp si energie pentru a ma bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primaria Capitalei. V-ati incalcat propriile promisiuni ca veti sprijini proiectele Capitalei Romaniei. Noi nu va cerem bani. Va solicitam parteneriate legitime. Dl. Iohannis e in campanie electorala pentru prezidentiale, dv. sunteti in campanie electorala pentru preluarea PSD. Nu negati, este inutil, o stiu si o simt tot mai multi colegi. Dumneavoastra sunteti de la Braila si nu de la Craiova, dvs. nu stiti ce este statul paralel, desi nu ati avut curajul sa…

Sunt doua echipe in partid: acoperitii si civilii

Premierul Mihai Tudose incearca sa atenueze tensiunea cu o gluma si face apel la unire (discutia avea loc inainte de 1 Decembrie), dar replica Gabrielei Firea este transanta.

Gabriela Firea: Nu putem fi uniti cu cei care au ordin pe unitate, suntem civili. Si nu ne amuza cumpenele prin care trece echipa noastra.

sursa: dcnews.ro