Acasă Stirile zilei Vei putea zbura spre Statele Unite cu doar 15 euro! Vezi de...

Vei putea zbura spre Statele Unite cu doar 15 euro! Vezi de cand!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Compania irlandeza Ryanair intentioneaza sa introduca bilete ieftine spre Statele Unite, un proiect ce face parte dintr-un plan de crestere a serviciilor.

Zborurile de pe continent catre SUA vor avea ca destinatii finale aeroporturi din New York, Chicago, Boston si alte 11 orase americane, in timp ce imbarcarile se vor face in principal la Londra, Berlin si Dublin, dar si in alte mari capitale europene.

Pretul biletelor ar putea sa inceapa de la 15 euro, iar analistii de piata ai companiei considera acest lucru ca o masura logica pentru dezvoltarea sectorului de transporturi aeriene.

„Clientii europeni doresc zboruri low-cost catre America, la fel cum si americanii vor sa calatoreasca ieftin in Europa”, a rezumat purtatorul de cuvant al companiei, Robin Kiely, citat de CNN.

Traseu riscant

Ryanair nu este singura companie care isi incearca norocul pe traseul curselor ieftine peste Atlantic.

In mai, Norwegian Air va lansa un astfel de serviciu, iar exemple similare sunt destule.

Luna trecuta, compania franceza La Compagnie a lansat o oferta de zboruri la pret redus pentru clasa business intre Londra si New York, valoarea unui bilet fiind de 2.078 de euro.

Pretul este la jumatate din tariful practicat de rivalii de la American Airlines sau Air France, dar cu siguranta nu intra in categoria low cost.

Programul Ryanair pare intrigant, in conditiile in care, in 2008, trei operatori business class pe ruta Europa-Statele Unite (Eos Airlines, MAXjet si Silverjet) au dat faliment, iar al patrulea, L’Avion, a fost cumparat de British Airways.

Vezi pe pagina urmatoare cat va mai dura exact si care va fi confortul >>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos