Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca Traian Basescu nu a fost extrem de implicat in PDL si ca a inteles, din afirmatiile sefului statului, ca acesta se desparte de toate partidele.

“Eu pot sa va spun ca a fost aici o legenda. Tot timpul s-a spus si n-am avut noi forta necesara sa comentam, Traian Basescu nu a fost extrem de implicat, ca sa nu spun ca nu a fost implicat in viata partidului. S-a scris aici foarte multe despre asta. Nu ne-a spus: «Il numiti pe X vicepresedinte, pe Y secretar». Sigur, in momentul in care s-au nominalizat ministrii, Constitutia spune ca premierul propune si desigur a discutat cu presedintele. Lucrurile sunt clare”, a spus Blaga.

El a precizat ca a inteles ca Basescu se desparte de toate partidele.

“Ceea ce am inteles si eu foarte bine este ca domnia sa (Traian Basescu – n.r.) de toate partidele politice a inteles foarte clar sa se desparta. Pana la urma, fiecare cetatean roman are dreptul la propria opinie si domnul presedinte are”, a mai spus Blaga dupa sedinta BPN al PDL.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, duminica, la un restaurant din Capitala, cu initiatori ai fundatiei “Miscarea Populara”.
Circul Politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.