Acasă Stirile zilei Social Un tren a deraiat in Arad dupa ce a lovit o masina!...

Un tren a deraiat in Arad dupa ce a lovit o masina! Trafic blocat intre Arad si Brad!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un tren a deraiat in localitatea aradeana Mocrea, traficul feroviar fiind blocat intre Arad si Brad.

Accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Mercedes nu a oprit la trecerea peste calea ferata de pe drumul judetean 792, de langa localitatea Mocrea, si a fost lovit in plin de un tren de persoane care circula dinspre Brad spre Arad, potrivit Inspectoratului de Politiei Judetean Arad.

In urma impactului, soferul masinii si pasagerul din dreapta au decedat, autoturismul fiind tarat aproximativ 200 de metri pe sine, iar locomotiva a deraiat.

„Un barbat de 30 de ani, din localitatea Ghioroc, in timp ce a condus un autoturism pe DJ 792, a ajuns la o trecere la nivel cu calea ferata fara bariere, nu a oprit si nu a acordat prioritate trenului personal care circula pe ruta Brad-Arad. In urma impactului a murit atat soferul, cat si pasagerul din dreapta”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Ovidiu Liber.

Cele doua persoane din masina, in varsta de 27 de ani si, respectiv, 32 de ani, mergeau la o piata din zona pentru a vinde pomi fructiferi, pe care-i aveau intr-o remorca atasata autoturismului.

Pasagerii din tren nu au patit nimic, insa din cauza blocarii caii ferate au fost nevoiti sa plece spre Arad sau localitatile din zona cu masini de ocazie.

Traficul feroviar intre Arad si Brad este blocat, la locul accidentului fiind asteptata o macara care sa repuna pe sine locomotiva.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos