Acasă Politic Adriana Saftoiu a fost aleasa purtator de cuvant al PDL: E o...

Adriana Saftoiu a fost aleasa purtator de cuvant al PDL: E o provocare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adriana Saftoiu a fost aleasa purtator de cuvant al PDL cu un vot impotriva, dat de Roberta Anastase, fostul purtator de cuvant al Presedintiei declarand ca noua functie este pentru ea o provocare, careia spera sa ii faca fata.

Saftoiu a mai spus ca este convinsa ca poate avea o relatie institutionala de colaborare cu Roberta Anastase.

“Ii inteleg pozitia Robertei”, a spus Saftoiu, mentionand ca fostul presedinte al Camerei a fost tinta unor critici din partea ei.

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat luni intrebat ce colaborare a avut cu Adriana Saftoiu cand aceasta era membru PNL, ca el “nu-si imparte prietenii in functie de optiunile lor politice”.

“Eu nu imi impart prietenii in functie de optiunile lor politice. Am prieteni peste tot. Dar prieteni politici am doar in PDL. Fiecare mi-e prieten in parte in PDL, dar cel mai bun prieten in PDL este PDL si pe urma fiecare membru”, a precizat Vasile Blaga intr-o conferinta de presa dupa ce a prezentat-o pe Adriana Saftoiu drept noul purtator de cuvant al PDL.

Adriana Sfatoiu a fost intrebata de catre ziaristi ce parere are despre traseismul politic, ea aratand ca este total impotriva”.

“Si atunci cand eram parlamentar si atunci cand am fost alaturi de
Via: Circul Politic