Acasă Politic VASILE BLAGA a castigat sefia PDL din primul tur! Udrea a depus...

VASILE BLAGA a castigat sefia PDL din primul tur! Udrea a depus contestatie cerand renumararea voturilor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vasile Blaga a fost anuntat oficial castigator al functiei de presedinte al PDL, el obtinand 2344 voturi din totalul celor 4567 valabil exprimate de delegatii la Conventie, in timp ce Elena Udrea a intrunit 2014 voturi, iar Monica Macovei – 209, potrivit rezultatelor prezentate de Mircea Toader.

UPDATE 19:45 Blaga: Lucrurile sunt incheiate. Nu-mi pui la indoiala loialitatea dupa ce ai umblat peste tot

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a spus, in discursul de final al Conventiei Nationale, ca “este foarte greu sa pierzi”, dar ca din punctul sau de vedere lucrurile “sunt incheiate aici”, mentionand ca el nu a umblat azi-noapte prin hoteluri si ca nu i se poate pune la indoiala loialitatea fata de PDL.

Blaga a fost invitat la microfon pentru discursul de invingator, imediat dupa ce sustinatorii Elenei Udrea au anuntat contestarea rezultatelor alegerilor din partid.

In momentul in care Blaga a venit la microfon, Elena Udrea si sustinatorii sai, ca si “grupul reformistilor” au coborat de pe scena.

In replica, Vasile Blaga a spus raspicat:

“E greu sa pierzi, si eu am pierdut, dar niciodata nu am pus la indoiala corectitudinea si cinstea colegilor care au numarat. Exista viata si dupa 23 martie si treaba noastra e de a veni in
Circul Politic