Acasă Politic Traian Basescu, despartire de PDL: Adio, PDL! VIDEO

Traian Basescu, despartire de PDL: Adio, PDL! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Traian Basescu spune, intr-un mesaj pe Facebook, ca a vazut rezultatul Conventiei PDL si ca “modul cum nu au inteles sa fie democrati” il face sa spuna acum “definitiv si pentru totdeauna”: “Adio, PD! Adio, PDL!”

Redam integral mesajul presedintelui Basescu:

“Am vazut finalul Conventiei PDL. Cred ca am fost cinstit cu acest partid cand i-am spus ca, dupa aceste alegeri, ne vom alege fiecare drumul. Modul in care n-au inteles sa fie democrati ma face sa spun definitiv si pentru totdeauna ‘Adio PD!’. Azi ne-am despartit. Ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei.

Ma voi dedica constructiei unei solutii de dreapta, cu oameni cinstiti, care nu fug cu urnele, care accepta dreptul democratic la contestatie. Nu voi face nimic pentru a aduce alaturi de mine vreo bucatica din PDL. PDL a putut fi tinut pe o directie democratica cata vreme a stiut de un lider autoritar. Imediat ce au simtit ca pot fi singuri, aripa fesenista a rabufnit. Conventia este proba ca 50% din partid este ancorat in naravurile FSN. Adio PD! Adio PDL!

“Luati-va drumul vostru, iar eu mi-l aleg pe al meu!”

Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos