Acasă Politic „Varanul” Voiculescu se relanseaza in politica si vrea sa o aduca in...

„Varanul” Voiculescu se relanseaza in politica si vrea sa o aduca in partidul sau pe Dancila. Ce jocuri politice pregateste patronul Antenelor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Voiculescu a trecut la actiuni agresive de racolare a parlamentarilor sau liderilor din PSD care au fost marginalizati de gruparea Ciolacu. El ii forteaza mana lui Ciolacu pentru a realiza o noua alianta intre partidul sau, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), si PSD, oferind in schimb sustinerea mediatica a trustului sau de presa.

Miercuri, PPUSL a auntat ca deputatul Dorel Caprar, fost sef al PSD Arad si inculpat in mai multe dosare ale DNA, a trecut in randurile sale. „Dorel Caprar devine astfel al patrulea parlamentar al umanistilor”, a anuntat un comunicat al PPUSL.

„Am decis ca doctrina umanista si promovarea valorilor acesteia, este in interesul Romaniei si al cetatenilor romani si este pe deplin compatibila cu principiile si valorile mele politice si de viata.

In aceasta perioada societatea romaneasca are o nevoie acuta de revenire la valorile traditionale de respect si sprijin fata de om, de nevoile acestuia, de ratiune, demnitate, credinta si mai ales de patriotism.

Considerand ca doctrina umanista poate constitui un remediu eficient al actualei situatii, am decis sa ma alatur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) si incepand de azi sa ma inscriu in acest partid. ROMANIA NU SE NEGOCIAZA!!! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, a transmis deputatul Dorel Caprar.

Dorel Caprar nu va fi singurul parlamentar PSD care trece la PPUSL, scrie Adevarul, citand surse din PSD. Dan Voiculescu incearca sa atraga si nume importante ca fostul ministru de Finante Eugen Teodororivici si fostul premier Viorica Dancila, ambii aflati in dizgratia lui Marcel Ciolacu.

Voiculescu vrea sa faca o noua alianta cu PSD pentru a-si baga oamenii in Parlament, la fel cum proceda cand detinea Partidul Conservator. Voiculescu controleaza deja patru europarlamentari alesi pe listele PSD: Maria Grapini, Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru si Cristian Terhes.

In discutiile cu PSD, Dan Voiculescu a pledat pentru o mare alianta de stanga, formata din PSD, ALDE si PPUSL. Marcel Ciolacu ar trebui sa ofere locuri eligibile pentru candidatii lui Dan Voiculescu si sa primeasca, la schimb, sustinerea Antenei 3 in campanie, exact intelegerea de anul trecut de la europarlamentare, scrie aktual24.