Acasă Stirile zilei Nelu Tataru desfiinteaza studiul Gabrielei Firea: Testarea care are loc in Bucuresti...

Nelu Tataru desfiinteaza studiul Gabrielei Firea: Testarea care are loc in Bucuresti nu este un studiu de referinta sau stiintific pe care noi sa il luam in considerare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul Sanatatii a vorbit la Digi24 despre testarea COVID-19 care se desfasoara in Bucuresti la initiativa Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei. „Nu este un studiu de referinta sau stiintific pe care noi sa il luam in considerare”, spune Nelu Tataru.

„Ministerul Sanatatii nu face parte din studiu. Am inteles ca Institutul Bals a cerut INSP un schelet de studiu, un esantion de pacienti pentru a desfasura acest studiu la nivelul Bucurestiului” a declarat Nelu Tataru la Digi24.

Ministrul Sanatatii precizeaza ca testarea care se desfasoara in Bucuresti nu este un studiu de referinta sau unul stiintific care sa fie luat in considerare de autoritati.

„INSP a recomandat un esantion de 3.800 de persoane, am inteles ca se va ajunge la 10.500. Nu este un studiu de referinta sau stiintific pe care noi sa il luam in considerare”, a adaugat Tataru.