Pentru a fi împiedicat furtul bijuteriilor în valoare de 500.000 de lire sterline, cu care a fost înhumată cântăreaţa, sicriul în care este înmormântată ar putea fi încastrat în beton.

În prezent mormântul ei este păzit 24 de ore din 24, dar rudele vedetei ar dori să ia această măsură întrucât mama artistei nu îşi mai poate permite să plătească.

Whitney Houston a fost înmormântată cu o broşă şi o pereche de cercei cu diamante, după ce pe 11 februarie, a fost găsită moartă în camera ei de hotel, acum fiind într-un loc de veci aflat lângă cel al tatălui ei, John Russell Houston Jr..

Mama cântăreţei, Cissy Houston, în vârstă de 78 de ani, a declarat:

„Doresc să scriu o carte, în care să clarific lucrurile în legătură cu fiica mea. Vreau să pun capăt minciunilor. Vor fi şi cele rele, vor fi şi cele bune (din viaţa lui Whitney Houston n.r.)”

Aceasta deja s-a întâlnit cu mai mulţi editori şi va încheia un contract contra unei sume de şapte cifre, în funcţie de ce va dezvălui legat de problemele cu drogurile pe care le-a avut Whitney Houston şi de căsnicia ei cu Bobby Brown.

Andreea Mușatescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.