Acasă Stirile zilei Tech Facebook, Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters vor fi prezenți la Bucureşti

Facebook, Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters vor fi prezenți la Bucureşti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La cel mai mare eveniment internaţional dedicat internetului care are loc, până acum, în România, compania Facebook va fi prezentă la Bucureşti cu doi reprezentanţi, în prima zi a conferinţei RoNewMedia.

În data de 16 mai, ziua dedicată Social Media şi Search Marketing-ului, Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA şi Alessandro Petrilli, Client Partner, vor susţine la RoNewMedia prezentări în prima zi a conferinţei. Cei doi vor susţine în plus şi un training Facebook de două ore, cu detalii legate de folosirea eficientă a reţelei de socializare.

După workshop, managerii şi oamenii de marketing şi de comunicare, dezvoltatorii de aplicaţii şi toţi cei interesaţi de utilizarea eficientă a Facebook vor beneficia şi de o prezentare susţinută de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital – compania care vinde spaţiile publicitare Facebook în şase ţări, inclusiv România.

Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters şi multi alţii vor fii de asemenea la RoNewMedia, care se anunţă a fi cel mai amplu eveniment dedicat Internetului organizat până acum la noi în tară.

Andreea Mușatescu