Acasă Utile Jobs UPC Romania face angajari in toata tara! Vezi lista posturilor disponibile si...

UPC Romania face angajari in toata tara! Vezi lista posturilor disponibile si orasele in care angajeaza

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

UPC Romania recruteaza de la absolventi de studii medii la oameni foarte specializati in telecom. Printre orasele in care UPC face acum angajari se numara Bucuresti, Cluj, Alba, Sebes, Iasi, Constanta, Calarasi si Galati.

Lista posturilor disponibile acum la UPC in Bucuresti

UPC angajeaza in aceasta perioada pe postul de dispecer in Bucuresti. Ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru aceasta pozitie daca ai cunostinte medii in domeniul retelisticii, ai cunostinte medii de limba engleza, ai mai lucrat cu calculatorul, stii sa lucrezi in Office si ai experienta de lucru cu aplicatiile specifice de retea, internet, telefonie, televiziune digitala, sisteme de provizionare. Intrati aici pentru mai multe detalii.

UPC mai recruteaza in Bucuresti candidati care sa lucreze ca agenti de vanzari la domiciliul clientului. Recrutorii cauta oameni organizati, disciplinati, comunicativi.

UPC angajeaza in aceasta perioada pe postul de specialist retentie. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii, are cel putin 6 luni experienta de munca in servicii de relatii cu clientii, are cunostinte bune de limba engleza, stie sa lucreze cu un PC, e organizat si un bun comunicator.

Daca ai absolvit studii superioare si ai cel putin 2 ani experienta in analiza financiara, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul recrutorilor de la UPC pentru postul de specialist analist financiar si planificare.

UPC cauta in aceasta perioada candidatul potrivit pentru postul de specialist gestionare incidente retea in Bucuresti. Te califici pentru acest post daca intrunesti urmatoarele exigente: ai cunostinte tehnice si experienta in zona de administrare retele TCP/IP – medii de comunicatii, echipamente de comunicatii, monitorizare echipamente CPE, ai experienta relevanta de lucru cu echipamente hardware, esti in an terminal sau ai absolvit o specializare tehnica si ai cel putin cunostinte medii de limba engleza.

UPC mai angajeaza in Bucuresti pe pozitia de inginer suport clienti strategici B2B. Esti eligibil pentru acest post daca ai absolvit studii superioare in IT, telecomunicatii sau automatica, ai minimum un an experienta de munca in telecomunicatii si minimum un an experienta in domeniu. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post trebuie sa aiba cunostinte tehnice si experienta in retele TCP/IP, nivel ISP: medii de comunicatii, echipamente de comunicatii (Cisco, Telesyn, Alvarion etc), monitorizare, administrare echipamente CPE, mai trebuie sa aiba si cunostinte solide de Linux si Windows, dar si cunostinte medii de programare-scripting (C, Bash, Perl, PHP).

UPC cauta in Bucuresti candidatul potrivit pentru postul de tehnician operatiuni retea. Te califici pentru acest post daca ai minimum un an experienta in telecomunicatii, ai carnet de conducere categoria B si cunostinte generale tehnice specifice domeniului comunicatiilor prin cablu coaxial: diferenta intre cabluri, parametrii tehnici ai cablurilor, elemente active si pasive de retea, intelegerea procesului de transmisie a semnalelor de radio frecventa prin cablu.

UPC recruteaza acum la Bucuresti pe postul de consilier feedback clienti. Candidatul potrivit pentru acest job a absolvit minimum studii medii tehnice, are cunostinte medii de limba engleza, are experienta de lucru in Office, e cursiv, are dictie si mai are si minimum 6 luni experienta in activitatea de relatii clienti (preferabil intr-un call center).

Pe ce post te poti angaja la UPC la Alba-Iulia

UPC cauta candidatul potrivit pentru pozitia de account manager la Alba-Iulia. Ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru post daca ai cunostinte avansate de limba engleza, cunostinte solide din zona de telecom si experienta in domeniul vanzarilor, a relatiilor cu clientii persoane juridice si in telecom.

UPC angajeaza candidatul potrivit pentru postul antementionat si in Sebes si la Miercurea-Ciuc.

Ce post e acum disponibil la UPC la Cluj

Candidatii din Cluj care vor sa lucreze la UPC pot opta pentru postul de consilier suport tehnic relatii clienti. Esti eligibil pentru acest post daca esti dispus sa muncesti in ture, stii sa lucrezi in Linux, Windows, ai cunostinte medii de comunicatii – cablu, fibra optica, wireless, precum si cunostinte elementare despre servere de mail, web, DNS, DHCP.

Candidatii din Constanta si Calarasi pot aplica pentru postul de agent de vanzari la domiciliul clientului.

Pe ce posturi UPC recruteaza acum la Tulcea si Galati

UPC angajeaza in aceasta perioada la Galati si la Tulcea tehnicieni operatiuni retea si ingineri retea date si telefonie.

UPC angajeaza si la Iasi

UPC recruteaza in aceast perioada pentru postul de asistent departament la Iasi. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are minimum un an experienta intr-un post similar, are cunostinte medii de limba engleza, cunostinte avansate de Office si permis de conducere categoria B.