Acasă Timp liber Auto Noul Renault Symbol copiaza Dacia Logan! Vezi GALERIE FOTO + VIDEO

Noul Renault Symbol copiaza Dacia Logan! Vezi GALERIE FOTO + VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Renault Symbol seamana foarte mult cu noul Logan de la Dacia, fiind de fapt o clona a Loganului.

Noul Symbol seamana cu Loganul. Spoilerele, pragurile, farurile, stopurile sunt detaliile care fac diferenta intre Symbol si Logan. Motorizarile sunt si ele aproape aceleasi: noul motor turbo de 0,9 litri, si dieselurile care sunt disponibile si la Dacia Logan.

Francezii spun ca noul Symbol dispune de echipament specific modelelor din gama superioara acestuia si se lauda cu mai mult spatiu pentru pasagerii de pe locurile din spate.

Cel mai probabil, noul Renault Symbol va fi produs la uzinele din Turcia, mai ales ca primele piete unde va fi lansat modelul sunt Turcia (la inceputul anului viitor), Algeria si Tunisia. Renault a anuntat recent ca va construi o fabrica in Algeria, iar unul dintre modelele construite acolo ar putea fi Symbol.

Ramane de vazut care va fi strategia Renault pentru comercializarea modelelor Logan care sunt vandute in unele tari sub brandul francez si unde va fi comercializat modelul Symbol.

Motorizari:

Benzina: 0,9 TCe, 90 de cai putere, consum 5,3 litri/100 km, emisii CO2 122 g/km

Diesel: 1,5 litri; dCi 75 si 90 dCi, ambele cu un consum anuntat de contructor de 3,9 litri/100 km si emisii CO2 de 103 g/km.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos