Acasă Life Monden Adriana Bahmuteanu atacata de Silviu PRIGOANA: Copiii n-au vreo vina ca ma-sa...

Adriana Bahmuteanu atacata de Silviu PRIGOANA: Copiii n-au vreo vina ca ma-sa e CRETINA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Silviu Prigoana a vorbit despre problemele familiale, desi ii este dor de fiii sai, nu poate merge sa ii vada pana la emiterea unei hotarari judecatoresti in acest sens.

Silviu Prigoana a declarat ca motivul pentru care nu a mers sa isi vada copiii dupa separarea de Adriana Bahmuteanu este lipsa unei hotarari judecatoresti care sa stabileasca programul si conditiile de vizitare.

„Nu pot sa ma duc la copiii mei pentru ca sunt acuzat de violenta. Eu, fara o hotarare judecatoreasca, nu pot sa ma apropii de copii pentru ca, doamne fereste, daca se intampla orice, o sa tipe ca din gura de sarpe «vedeti, e violent» si ma decade din drepturi. Eu nu vreau sa decad din drepturile parintesti, vreau sa imi vad copiii intr-un program stabilit de un judecator, la domiciliul meu, bineinteles. Sunt copiii mei, trebuie sa-mi fie dor de ei, dar nu un dor foarte mare pentru ca eu vad copiii cam la doua zile la televizor, in diverse ipostaze”, a declarat parlamentarul, la emisiunea Acces Direct.

Omul de afaceri a subliniat ca nu a fost niciodata un om violent si a ironizat acuzatiile Adrianei Bahmuteanu, care a sustinut ca el a avut un comportament agresiv atat cu ea, cat si cu cei doi fii pe care ii au impreuna:

„Oricine poate sa spuna orice, dar mai trebuie si probat. Pana la proba contrarie, o fi ca dansa. Pana la urma se va stabili in instanta daca sunt sau nu un om violent. Eu sunt nonviolent. Poate in acceptiunea dansei faptul ca n-am vrut s-o iau pe ma-sa la mare a fost o violenta. O violenta turistica. A fost si motivul pentru care a plecat de acasa. Ea s-a incurcat in declaratii. La inceput a spus ca a plecat pentru ca dadeam drumul la aerul conditionat prea tare, dupa o saptamana a zis ca nu, ca am spart televizorul, dupa inca o saptamana ca am batut-o, pe urma ca am batut si copiii si acum asteptam momentul crucial al declaratiilor, cand o sa spuna ca am molestat copiii. (…) Dupa ce m-a inregistrat in casa si a dat pe postul de televiziune, nu cred ca mai exista vreo sansa ca noi doi sa mai stam sub acelasi acoperis. Copiii nu au nicio vina. Ce vina au copiii ca ma-sa e cretina?”.

Silviu Prigoana a tinut sa puncteze ca nu a solicitat niciun moment custodia minorilor Maximus si Eduard:

„Eu am cerut protectia minorilor, nu am cerut custodia copiilor. A fost o neintelegere a unor judecatori care nu au stiut ca au intrat noi legi in functiune in Romania. Am vazut ca nu pot sa-mi protejez minorii si am inteles, printr-o ancheta sociala, ca la mama, acolo, e un fel de Las Vegas, un paradis. Nu am putut sa o privez pe mama de a locui cu copiii si am cerut in mod expres in actele inaintate inspre instanta pentru divort ca minorii sa ramana la mama pentru ca au niste conditii de exceptie. A facut si declaratii ca are salariu de cinci ori mai mare decat mine, ea – 5.000 de euro, eu – 1.000 de euro ca deputat. Va dati seama, sunt niste conditii extreme. Daca stiam ca e asa de bine, ma mutam si eu”.

Programul de vizita solicitat de Silviu Prigoana in instanta este contestat de Adriana Bahmuteanu, care spune ca nu vrea ca fiii ei sa mearga in casa tatalui lor. Prigoana cere sa-i fie incredintati copiii in vacante si doua weekend-uri pe luna, la domiciliul sau, insa sotia lui a invocat faptul ca fiul cel mic, Eduard, are nevoie de o masa de lapte pe noapte si ca omul de afaceri nu se pricepe sa o prepare.

„O sa ma duc la un masterat de biberoane, sa vedem cam cat de complicat e sa pui sapte lingurite dintr-o punga intr-o apa calduta, la 37 de grade. Cred ca o sa-mi iasa”, a spus, ironic, Silviu Prigoana.

El a precizat ca nici faptul ca si-a lasat barba, nici slabirea sa evidenta nu au legatura cu divortul:

„Slabirea a inceput cu o luna inainte sa plece Adriana de acasa. Am proteza si tehnicianul mi-a spus ca daca nu slabesc 20 de kilograme nu-mi face proteza”.