Un mare ziarist german a recunoscut ca a fost omul Agentiei Centrale de Informatii vreme de 17 ani pe langa alti jurnalisti din Germania care au lucrat tot in favoarea Casei Albe.

“Timp de 17 ani am fost platit de CIA. Eu si alti zeci de jurnalisti am lucrat in favoarea Casei Albe, a afirmat celebrul ziarist intr-o carte cu titlu elocvent ”Ziaristi cumparati”.

Ulfkotte povesteste ca in Europa si in Statele Unite, majoritatea companiilor de comunicare, asa numitele ”non-officail cover”, lucreaza pentru o agentie de informatii.

”Cred ca este, mai mult decat orice, cazul jurnalistilor englezi pentru ca au o legatura mai stransa, dar si cazul ziaristilor israelieni si, desigur, al celor francezi. Al celor australieni, din Taiwan si Noua Zeelanda… sunt multe tari implicate”, afirma Ulfkotte.

 

Site-ul informarexresistere.fr reda cateva dintre afirmatiile jurnalistului german.

„Nu este corect ceea ce am facut pana acum… boicotand si discreditand Rusia, pentru a ridica un zid in Europa.Nu este corect ce am scris eu si colegii mei. Noi am facut sa se intre in razboi, iar eu nu doresc razboi. Am devenit cetatean de onoare american al statului Oklahoma…. De ce? Pentru ca am scris pro americani. Am fost cumparat de CIA, ca toti ceilalti. Iranienii au fost gazati cu gaze chimice germane. Eu stiam, aveam probe. Este inuman, criminal, iar eu am tacut. Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informatii, chiar daca CIA nu va admite niciodata. Frankfurter Allgemeine nu scrie niciodata adevarul. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca as fi scris un articol in favoarea lui Putin. Noi avem o informatie pur americana. De fapt, suntem o colonie. Stiu ce se intampla daca nu vreau sa colaborez cu ei. De sase ori casa mea a fost prechezitionata pentru ca eram acuzat ca as fi dezvaluit secrete de stat. Nu ma intereseaza ce se va intampla. Nu am copii. Daca ma vor baga in inchisoare e ok, va fi bine cata vreme va fi restabilit adevarul”.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.