BARBATII cu AMANTA trebuie sa aiba ASTA pe telefon! S-a inventat APLICATIA care te tine departe de DESPARTIRE! – Cap Limpede

BARBATII cu AMANTA trebuie sa aiba ASTA pe telefon! S-a inventat APLICATIA care te tine departe de DESPARTIRE!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Barbatii care au amanta trebuie sa afle asta cat mai rapid! Aplicatia care te tine departe de despartire este disponibila pe telefonul mobil, potrivit playtech.ro.

Daca nu ati ghicit este vorba de sistemul de mesagerie BBM a telefoanelor BlackBerry.Sistemul, lansat in urma cu cateva luni si in Google Play si AppStore, va primi o actualizare care il transforma intr-un competitor pentru Snapchat.

Mai exact, utilizatorii vor putea controla cat timp poate fi privita o fotografie trimisa de ei. Amatorii de sexting se vor bucura faptul ca fotografiile lor indecente vor disparea dupa o secunda (sau 10, sau cate secunde vor ei) dupa ce au fost trimise prin BBM.

Si nu este singura functionalitate nou adaugata in aplicatie. A doua consta in posibilitatea de a retrage un mesaj care a fost trimis. Utilizatorii vor putea controla situatiile jenante in care un mesaj destinat sotiei, de exemplu, ajunge la sef. In acest caz, prin simpla apasare a unui buton, mesajul va disparea din casuta sefului.

Loading...

Noile functionalitati sunt, deocamdata, in stadiu beta, iar cei de la BlackBerry promit ca acestea vor ajunge pe Android, iOS si BB10 foarte curand.

Vezi cum o instalezi pe StireaZilei.com!


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close