Acasă Stirile zilei Un primar a adus aproape tot orasul la inmormantarea Regelui Mihai!

Un primar a adus aproape tot orasul la inmormantarea Regelui Mihai!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un primar din Romania a reusit o isprava care a bucurat inimile a mii de localnici dupa ce a reusit sa-si aduca aproape toata comunitatea la inmormantarea Regelui Mihai. Este vorba despre primarul PNL al orasului Gaesti din judetul Dambovita, Grigore Gheorghe, a reusit o mobilizare fara precedent. Apropiat de oameni, printr-o simpla invitatie pe facebook, aceasta a reusit sa aduca la gara aproape intreg orasul, care si-a luat ramas bun de la rege cu lacrimi in ochi.

Mii de oameni au aplaudat, au aruncat cu flori si s-au emotionat profund cand familia regala le-a facut cu mana de la ferestrele trenului. „Sentimentul a fost unul inedit si extrem de intens. Nu a semanat cu falsele strangeri electorale de mana. A fost ceva cu adevarat inaltator…a fost cu adevarat regal„, a declarat una din doamnele din multime, cu lacrimi in ochi.

„Ma bucur ca am reusit sa ne strangem asa de multi. In asteptarea regelui, am glumit, am mai socializat… ne-a unit…ne-a apropiat pe toti. Astfel de momente sunt rare„, a declarat primarul Grigore Gheorghe, unul dintre putinii liberali din judetul Dambovita, care a reusit sa-si castige mandatul la o distanta aproape dubla fata de locul 2.
Chiar si in drumul sau lin spre o lume mai buna, Regele Mihai s-a aplecat cu candoarea, bunatatea si decenta lui sa aduca speranta si un sentiment de pace si unitate in inimile zbuciumate ale romanilor.

In ziua despartirii sute de mii de oameni din intrega tara au tinut sa-si ia ramas bun de la cel care de drept ar fi trebuit sa ne fie lider. Destinul, insa a fost nedrept…si cu noi, dar si cu el, cel care ne-a iubit neconditionat.

sursa: bugetul.ro