Acasă Sanatate Ce au ceaiul verde, vinul rosu si ciocolata neagra in comun?

Ce au ceaiul verde, vinul rosu si ciocolata neagra in comun?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ce combinatie ciudata, nu? Stiu. Cand le privesti astfel, vei spune ca nu au nimic in comun. Si stiu de ce. Are legatura cu ceaiul, nu-i asa? Daca ceaiul verde nu ar fi inclus, gandurile tale ar fi diferite.

Permite-mi sa-ti spun ca cele mai comune lucruri pe care le au acestea este toate cele trei sunt super-alimente. Acestea ofera organismului beneficii enorme pentru sanatate, pe care alte alimente nu le pot visa.

Inainte de a continua si de a discuta despre aceste alimente separat, permite-mi sa spun ca vom discuta de un singur pahar de vin rosu si de ciocolata neagra cu un continut de cacao de minim 70%.

Daca inca nu poti decide daca sa incluzi ciocolata sau ceaiul verde in alimentatia zilnica sau nu, sa aflam mai multe despre aceste super-alimente.

Vinul rosu

Super-bautura pe care doriti sa o aveti in rutina zilnica. Aceasta contine o multime de vitamine. Majoritatea dintre ele sunt vitamina A, B, K si G .Exista un procent mic de fier si calciu.

Aceasta bautura este perfecta pentru tinerea la distanta a racelilor si pentru a va ajuta in lupta impotriva excesului de grasime. Nu-ti face griji daca nu gasesti din prima sortimentul de vin preferat, vei ajunge si acolo.

Voi repeta ceea ce am spus mai sus, nu consuma vin in exces. Este sanatos atata timp cat este consumat cu masura. Un pahar de vin rosu inainte de culcare este excelent.

Ciocolata neagra

Surpriza! Ciocolata neagra este plina de antioxidanti care conduc la scaderea tensiunii arteriale, creste fluxul de sange si pastreaza sanatatea inimii.

Permite-mi sa-ti ofer un secret.  Ciocolata neagra iubeste compania unui pahar de vin rosu.

Ceai verde

Cercetatorii de la Universitatea Scranton spun ca ceaiul verde va va impiedica intarirea arterelor. Prin urmare, previne atacurile de inima, blocajele si accidentele vasculare cerebrale.

Deci, spune-mi un motiv bun pentru care sa nu inlocuiesti ceaiul obisnuit cu o ceasca de ceai verde chiar acum? Te poti gandi la o mancare ce se poate alatura acestor trei alimente?

Sursa