Cap Limpede

Bani

Un nou jucator pe piata cafenelelor in Romania! „Vom deschide 45 de cafenele in următorii 5-6 ani”

Incepand cu acest an compania Esquires Coffee a intrat pe piata din Portugalia si Romania si are in plan sa patrunda si in Polonia. in Romania, lantul de cafenele fondat in 1993 in Canada intra printr-un joint venture intre compania mama si antreprenorul Cristian-stefanescu. in Europa, lantul de cafenele a venit in 2000 si a pariat intai pe Marea Britanie si Irlanda, pentru ca acum sa se extinda pe alte piete. Momentan exista peste 130 de unitati, potrivit datelor existente, insa expan­siunea continua..

„Avem planuri sa deschi­dem 45 de cafenele in Roma­nia in urmatorii 5-6 ani. Mergem atat cu deschideri de la zero, cat si cu afilieri ale unor unitati deja existente“, spune Cristian stefanescu.

Esquires Coffee este un jucator de pe piata de cafenele prezent in Marea Britanie, Canada, Irlanda, Orientul Mijlociu, Australia si Asia, scrie ZF.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-102425").on("click", function(){ $(".com-click-id-102425").show(); $(".disqus-thread-102425").show(); $(".com-but-102425").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});