Gary Galka, un inginer american sustine ca a inventat un aparat special cu care poate comunica cu mortii, asta dupa ce a fost devastat de moartea fetei sale.

In urma cu 11 ani, Melissa Galka a avut un accident de masina si astfel si-a gasit sfarsitul. Pentru familia Galka lucrurile nu au fost chiar atat de roz, dar in clipa in care parintii fetei au realizat ca spiritul copilului lor locuieste inca in casa lor atunci lucrurile au luat o intorsatura dramatica. La inceput, cei doi parinti erau terorizati de spiritul care parca regreta accidentul de masina si incerca sa le transmita celor doi diverse mesaje. Acestea erau de natura fizica, pentru ca uneori televizorul isi schimba singur posturile, lumina era stinsa si aprinsa in mod obsesiv, sau chiar diverse zgomote se auzeau in fosta camera a Melissei.

Acesta a fost principalul motiv pentru care Gary, tatal fetei moarte in accident, s-a hotarat sa inventeze un dispozitiv electric prin care poate sa comunice cu fiica sa. Inginerul electric a pus bazele unui aparat bazat pe impulsuri magnetice pe care l-a numit Mel-Meter 8704. Straniu sau nu, primele cuvinte pe care a reusit sa le capteze cu aparatul in cauza au fost: “Buna tati! Te iubesc!”.

Chiar daca aceste povesti par desprinse din cartile science-fiction, Gary crede ca aparatul sau functioneaza la parametrii optimi, mai mult de atat este capabil sa vorbeasca in fiecare zi cu fiica sa decedata. Interesant este faptul ca uneori fantoma fetei sale se poate vedea atat de bine cu ochiul liber.

Dispozitivul este o adevarata inovatie in domeniul spiritismului, pentru ca pe piata exista numeroase aparate care pretind ca inlesnesc comunicare cu spiritele celor morti, dar in esenta niciunul nu ofera rezultatele dorite. Daca inginerul electric din SUA a reusit sa dezvolte un aparat electromagnetic care poate capteze sunetele emise de spiritele celor morti, atunci probabil ca vom asista la numeroase alte descoperiri cu privire la lumea de dincolo, locul unde spiritele isi duc existenta dupa moartea fizica.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.