Acasă Stirile zilei Bani Culmea bonului fiscal! Un jurnalist a aplicat testul chiar la carciuma sefului...

Culmea bonului fiscal! Un jurnalist a aplicat testul chiar la carciuma sefului Fiscului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Stelian Negrea s-a dus la un hotel din Bucuresti despre care se stie ca i-ar apartine sefului ANAF, Gelu Diaconu, unde a aplicat testul bonului fiscal.

Ce a iesit, explica Negrea pe contul sau de facebook:

O cafea si o apa minerala la Hotelul International din Bucuresti detinut de familia sefului ANAF, Gelu Diaconu, 16 lei. Nu mi s-a emis BON FISCAL. Am sunat la Telverde Antifrauda Fiscala 0800800085 si am inregistrat o sesizare iar doamna de acolo mi-a dat dreptate ca ar fi trebuit sa-mi fie emis bon fiscal. Va tin la curent cu noutatile pe masura ce apar.

In imagine, Negrea si consumatia pentru care nu a primit bon fiscal:

buna2

Legatura dintre Hotelul International din Bucuresti si familia lui Gelu Stefan Diaconu, seful ANAF (foto) este relevata de jurnalistii de la HotNews.ro: sotia lui Gelu Diaconu are jumatate din actiunile firmei SC Comity Prodexim SRL, firma care opereaza Hotelul International, dupa cum scria in 2013 Centrul de Investigatii Media. De altfel, si certificatul de clasificare postat pe site-ul hotelului este eliberat pentru firma SC Comity Prodexim SRL (certificatul de clasificare ). Cota de 50% din Comity Prodexim a Mihaelei Diaconu apare si in cea mai recenta declaratie de avere a presedintelui ANAF, Gelu Diaconu.

Insusi Gelu Diaconu a spus in 2013, intr-o precizare remisa ziarului Bursa, ca firma SC Comity Prodexim SRL este detinuta, in proportie de 50%, de sotia sa, adauga sursa citata.

Sursa: reportervirtual.ro

Citeste caplimpede