Acasă Politic Un important consilier l-a parasit pe Iohannis!? Vezi cine e dat disparut!

Un important consilier l-a parasit pe Iohannis!? Vezi cine e dat disparut!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Blestemul consilierilor de la Cotroceni continua iar Klaus Iohannis nu are liniste sub nicio forma. Surse politice si din Administratia prezidentiala sustin ca un important consilier prezidential cu activitate politica bogata e dat disparut.

Informatia ca Mihai Razvan Ungureanu nu s-a mai prezentat nici la PNL si nici la serviciu ar fi confirmata de copresedintele PNL Vasile Blaga. Acesta ar fi spus ca MRU nu a mai trecut pe la partid de luni bune, desi este prim-vicepresedinte PNL, informeaza EVZ.

Interesant este ca zvonul ‘disparitiei’ lui Mihai Razvan Ungureanu apare in preajma aniversarii a 3 ani de la motiunea de cenzura care a inlaturat guvernul sau si a marcat sfarsitul regimului condus de Traian Basescu. Astfel este posibil ca in spatele absentei lui MRU sa stea o strategie de comunicare.

Potrivit unor surse citate de Romania TV motivele pentru ‘disparitia’ sa ar fi altele. El ar fi avut o cearta cu seful Cancelariei prezidentiale Dan Mihalache. Acesta i-ar fi cerut explicatii chiar in biroul lui Iohannis privind niste inregistrari compromitatoare realizate in Franta, unde Ungureanu lanseaza mesaje vehemente anti-Iohannis.

Dan Mihalache a negat insa aceste informatii, dar a confirmat ca nu l-a mai vazut pe MRU de cateva saptamani.

Mihai Razvan Ungureanu ocupa functia de consilier personal al presedintelui si a fost vehiculat ca varianta pentru ocuparea functiei de director SIE, functie pe care o detinea inainte sa fie desemnat premier de Traian Basescu.

 

Cu toate acestea… MRU a postat ieri pe pagina de Facebook un mesaj si cateva fotografii prin care rememoreaza cei 10 ani de la aderarea Romaniei la UE:

„Zece ani de la semnarea Tratatului de Aderare la Uniunea Europeana.

La Luxemburg, in 25 aprilie 2005, am vorbit despre efortul enorm depus, in perioada premergatoare aderarii, de toti cei implicati si responsabili, fie oameni politici, fie functionari ai statului.

Si astazi, ca si atunci, gandul nostru se indreapta recunoscator catre ei.”, a spus MRU

sursa: stiripesurse.ro, foto credit: gandul.info