Acasă Stirile zilei Un cunoscut parinte matura pe jos cu Kelemen Hunor! Jignesti tara care...

Un cunoscut parinte matura pe jos cu Kelemen Hunor! Jignesti tara care te plateste! Pui venin in pahare romanesti si unguresti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atac fara precedent la adresa presedintelui UDMR, Kelemen Hunor. Un preot cunoscut lanseaza un atac deosebit de dur la adresa politicianului. Mai mult, preotul Vasile Antonie ii transmite lui Kelemen „sa dispara cat mai repede”.

„Mesaj pentru Kelemen Hunor cel indoliat

Salut, nimeni! De cate ori ai ocazia, jignesti tara care te plateste ca sa ii batjocoresti simbolurile si poporul. Fii atent! M-am nascut in Covasna, judetul caruia tu, inesteticule indoliat, ii tai padurile si ii strangulezi investitorii. M-au tinut la piept toate batranele unguroaice din satul Aita Medie. La botezul meu din 1989, 80% din cei prezenti au fost unguri. Ce oameni minunati!

Acum, nu vreau sa pomenesc despre copiii nenascuti de la Ip si Traznea, omorati in burta mamei cu baioneta, nici de preotii ortodocsi spanzurati in Ardealul Romanesc de catre cei pe care tu ii tot evoci, ci despre felul in care tu, Nime-n drum, dai in tara asta ca mutu-n doba.

Ma, nimeni, am mai multi prieteni unguri decat tine. stii de ce? Pentru ca la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutam intre noi. Am botezat sute de copii unguri, le-am sfintit casele si le-am ingropat mortii. Da, oamenii morti din lipsa medicatiei si din cauza faptului ca tu, odiosule anti-roman si anti-maghiar, nu ai facut nimic pentru ei. Te pricepi la fluturat steaguri si la ocarat popoare. Uita-te la tine, nimeni! Vorbesti limba romana ca portarul de la lagarul din Siberia si alti anti-romani te-au pus ministru.

Acum, esenta! imi doresc sa dispari in ceata ne-istoriei, lasand ungurii omenosi in pace si tarand dupa tine si dobitoacele din UDMR care iti seamana leit. stiu, ar mai ramane romani de umilit in tara dar nu vreau sa o mai faci tu. Ajunge! Nu esti cetatean al Romaniei! Esti doar o vipera mongoloida care pune venin in pahare romanesti si unguresti. Iar despre 1918 sa nu mai vorbesti! Pe vremea aia traiau oameni, ma, nu nebotezati ca tine”, a scris preotul Vasile Antonie pe Facebook.