Acasă Stirile zilei Un cunoscut milionar roman s-a sinucis in toaleta unui avion! Era anchetat...

Un cunoscut milionar roman s-a sinucis in toaleta unui avion! Era anchetat pentru fapte de coruptie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un cunoscut milionar roman s-a sinucis in toaleta unui avion care se indrepta spre Costa Rica. Romanul era anchetat pentru fapte de coruptie.

Potrivit site-ului noticiasrcn.com, este vorba despre Costel Comana, patronul companiei private de transport feroviar Regiotrans a carui avere este cotata la aproximativ 30 de milioane de euro.

Jurnalistii straini au mai anuntat ca, potrivit unei femei care ar fi calatorit cu romanul, acesta parea extrem de nervos si s-ar fi dus de mai multe ori la toaleta, in timpul calatoriei cu avionul. La un moment dat, pentru ca nu s-a mai intors, femeia, care ar fi o angajata a omului de afaceri, a alertat personalul de la bordul aeronavei, care a spart usa toaletei. Din pacate, era prea tarziu.

Deocamdata nu se stie ce metoda a ales barbatul pentru a-si lua viata.

Costel Comana, de 53 de ani, avea probleme cu justitia. Asociatul acestuia, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile, saptamana trecuta, in dosarul unor subventiilor acordate ilegal pentru compania Regiotrans. Si Costel Comana era urmarit in acest caz, fiind acuzat de dare de mita.

Mai mult, se pare ca el fugise din tara, si s-ar fi aflat, de cateva saptamani, in Brazilia. Potrivit revistei Forbes, omul de afaceri roman figura in Top 500 miliardari.

Vezi video aici!

Un cunoscut miliardar roman s-a sinucis in toaleta unui avion! Era anchetat pentru fapte de coruptie!

Sursa: reporterntv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos