Acasă Stirile zilei Un bărbat a fost arestat după ce a sechestrat şi a violat...

Un bărbat a fost arestat după ce a sechestrat şi a violat o tânără cu probleme psihice

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia, acuzat că a sechestrat şi a violat o tânără cu probleme psihice, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, bărbatul a invitat-o la o cafea pe tânăra de 25 de ani, din municipiu, care are afecţiuni psihice, iar după ce aceasta a ajuns în locuinţa sa a sechestrat-o, a ameninţat-o şi a constrâns-o să întreţină cu el raporturi sexuale.

Poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către o cunoştinţă a bărbatului, care şi-a dat seama că acesta o ţine sechestrată pe tânără.

Fata a fost salvată de oamenii legii, care l-au reţinut pe bărbat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Duminică, magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Alba Iulia a deschis o anchetă în acest caz din cauză că victima suferă de afecţiuni psihice. Tânăra a fost internată la un spital de psihiatrie, unde urmează să-i fie acordată asistenţă psihologică de specialitate.