Acasă Stirile zilei Cristi Borcea, la externarea din Spitalul Floreasca: Voi fi mult mai atent...

Cristi Borcea, la externarea din Spitalul Floreasca: Voi fi mult mai atent cu viaţa mea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni, la externarea din Spitalul de Urgenţă Floreasca, că de acum înainte va fi mult mai atent cu viaţa lui, iar timp de şase luni de zile nu va merge la meciurile de fotbal.

„Mă simt foarte bine, mulţumesc că am avut şansa să fiu operat de medicul Şerban Brădişteanu. Puteam să mă operez oriunde, dar am avut încredere în dânsul. Am găsit şi o echipă medicală profesionistă. Acum voi fi mult mai atent cu viaţa mea. Recomand conducătorilor, antrenorilor, unde stresul este foarte mare, să meargă să-şi facă o dată pe an un control amănunţut. Practic sufeream de aceeaşi boală ca şi fotbalistul din Anglia (n.r. – fotbalistul Fabrice Muamba, care a suferit un infarct pe teren la meciul Bolton-Tottenham), am avut şansa să fiu salvat a doua oară”, a declarat Borcea.

El a menţionat că va renunţa la fotbal şase luni, dar apoi a revenit spunând că va fi prezent la finala Cupei României, programată la 23 mai.

Medicul Şerban Brădişteanu i-a recomandat lui Cristian Borcea „să stea şase luni în afara eforturilor fizice şi psihice şi să se ferească de lumea fotbalului”. „Este important să aibă o perioadă liniştită, adică, de efort, emoţii şi tratament. Recuperarea va depinde foarte mult de cum respectă aceste indicaţii. Va fi o recuperare perfectă sau una cu lipsuri”, a completat Brădişteanu.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost externat luni din Spitalul de Urgenţă Floreasca, la o săptămână după ce a fost operat pe cord.