Este momentul de a uita de diete, pastile si antrenamentele complicate de fitness pentru slabit, pentru ca a fost inventata o solutie inovatoare conceputa pentru salvarea oamenilor care se lupta cu obezitatea, pompa personala pentru stomac.

Elaborat de un grup de inventatori condus de Dean Kamen, cunoscut pentru inventarea mijlocului de transport Segway, instrumentul se bazeaza, practic, pe aspirarea din stomac a mancarii partial digerate, scrie foxnews.com.

La aproximativ 20 de minute de la terminarea mesei, pacientul ar trebui sa efectueze procesul de „aspiratie”, in care foloseste dispozitivul pentru a elimina 30 la suta din continutul stomacului inainte de absorbtia caloriilor. Odata ce aspiratia ia sfarsit, pacientul ar trebui sa stoarca o punguta de apa in stomac pentru a elibera particulele de mancare ramase.

Cu toate ca dispozitivul este conceput pentru a servi sanatatea publica, a intampinat deja rezistenta. Potrivit The Independent, pompa nu poate aspira foarte bine alimentele de mari dimensiuni. Oamenilor care o folosesc li se recomanda sa evite conopida, broccoli, mancarea chinezeasca, cartofii prajiti, covrigeii si altele, pentru a prevenit blocarea aparatului.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.