Acasă Multimedia Fotogalerie Cele mai scumpe lucruri vandute vreodata pe eBay!

Cele mai scumpe lucruri vandute vreodata pe eBay!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cele mai scumpe lucruri vandute vreodata pe eBay. Ati participat vreodata la vreo licitatie on-line pentru produsele vandute pe eBay? Aceasta este una dintre cele mai proeminente companii de succes, in care oamenii si intreprinderile pot cumpara sau vinde orice serviciu sau orice produs, la nivel mondial. Site-ul a fost extins atat de mult incat acum are operatiuni localizate in peste 30 de tari.

Produsele sau serviciile pot fi achizitionate prin intermediul unei licitatii sau prin simpla procedura apasand butonul “Cumpara Acum”. Platile pot fi efectuate prin intermediul transferurilor de bani. Pe acest site s-au vandut atat diverse lucruri inutile, ieftine cat si lucruri foarte scumpe.

Mai jos gasiti o lista cu cele mai scumpe servicii sau produse cumparate de pe eBay, potrivit therichest.org:

12 The-Black-BetsyThe Black Betsy

Acesta este de fapt o bucata de lemn, fiind atat de speciala pentru ca a fost utilizata de catre Shoeless Joe Jackson atunci cand a jucat baseball in Major League in anii 1910. Jackson a fost o legenda a basebal-ului. Acest Black Betsy s-a vandut cu 577.610 dolari.

12 Enzo-FerrariEnzo Ferrari

Atunci cand doresti ca atentia iubitorilor de masini sport sa se indrepte inspre tine, mentioneaza cuvantul “Ferrari”. Toate masinile Ferrari sunt clasice, dar Enzo este considerata cea mai super masina sport. Aceasta masina a fost vanduta cu peste un milion de dolari.

 

 

12 Honus-Wagner-Baseball-CardHonus Wagner Baseball Card

Acest card vechi dateaza inca de la inceputul anilor 1900 si a fost scos la licitatie pe eBAy ajungand la 1.2 milioane de dolari plus taxele cumparatorului. Cardul T-206 este foarte rar, deoarece au fost produse 200 de astfel de exemplare de catre American Tobacco. Acum acest card se vinde si mai scump decat pretul initial si el se afla pe lista celor mai scumpe produse vandute pe eBAy.

 

 

Warren Buffett, chairman of Berkshire Hathaway, Business Wire's parent company, speaking,  Wednesday Feb. 6, 2008 in Toronto, Ontario, Canada, to members of the investor relations and corporate communications community invited by Business Wire to mark the opening of their expansion into Canada.Photographer: Norm Betts/Bloomberg NewsPranzul cu Warren Buffett

Warren Buffett este considerat ca fiind cel mai influent afacerist din lume. El este, de asemenea, un filantrop remarcat, fiind un sustinator al Memorialului Bisericii din San Francisco. Pentru a strange bani ca sa poate organiza mese pentru cei flamanzi, Buffett liciteaza pentru pranzurile sale de afaceri. Acum cativa ani, cineva a licitat 2.6 milioane de dolari pentru cateva ore cu Berkshire Hathaway CEO.

12 Gulfstream-2Gulfstream II Airplane

Gulfstream II este un avion de lux folosit de catre oamenii faimosi si bogati pentru calatorii private. Tyler Jet, un furnizor al afacerilor cu avioane, a listat pe eBAy in 2001 un astfel de avion. O companie din Africa a castigat licitatia oferind 4.9 milioane de dolari.

 

12 gigayachtGigayacht – elementul cel mai scump vandut pe eBay

Acest iaht este creat de catre Frank Mulder de la Design Mulder.

Iata cateva caracteristici ale acestui iaht:

– suita Master la nivel de punte

– ferestre panoramice

– 16 cabine supradimensionale pentru clienti

– salon

– cinema

– sala de gimnastica

– spatiu de birouri

– garaj pentru elicopter

– lift retractabil

– apartamente Multi level VIP

Iahtul in sine poate fi cumparat de la producatori cu suma de 196.5 milioane de dolari. Cand a fost listat pe eBAy s-a gasit un singur cumparator, Mark Cook, iar el isi incepuse licitatia de la simpla suma de 10 dolari. Ca sa nu subaprecieze acest minunat iaht, producatorul a inceput el licitatia cu 168 milioane de dolari si care a fost achizitionat de catre un miliardar rus, Roman Abramovici.