O  firma japoneza a creat sutienul inteligent care poate simti daca femeia este sau nu indragostita, acesta inregistrand bataile inimii cu ajutorul unui monitor cardiac integrat.

Firma de lenjerie Ravijour a integrat intr-un model de sutiene un senzor cardiac, care inregistreaza bataile inimii si le trimite, prin Bluetooth, unei aplicatii instalate pe telefonul inteligent, pentru analiza, conform dailymail.co.uk.

Aplicatia calculeaza coeficientul „iubirii adevarate”, pe baza schimbarii frecventei cardiace, analizate intr-un anumit interval. In cazul in care acest coeficient depaseste o anumita valoare, copca din fata sutienului se deschide automat.

Conform firmei japoneze, este vorba despre „un sutien revolutionar, care stie cum se simt femeile”.

Deocamdata, noul model de sutien nu este disponibil pentru vanzare, insa prototipul dispune, in partea din fata, de o catarama cu un senzor, care activeaza o lumina roz, daca femeia care il poarta s-a indragostit de o persoana din apropiere.

O aplicatie instalata pe telefonul inteligent proceseaza informatiile si masoara cresterea frecventei cardiace folosind un algoritm creat special, precum si un set de date prestabilite – stabilind, pe baza intensificarii batailor inimii, daca o femeie s-a indragostit, moment in care catarama sutienului se desface.

Creatorii sutienului au afirmat ca nu este niciun pericol ca acesta sa se desfaca la intamplare, deoarece acesta este programat sa se deschida numai cand maduva suprarenala secreta hormonul catecolamina, care creste frecventa cardiaca.

Cand bataile inimii se accelereaza, modificarile sunt detectate de senzor, transmise catre aplicatia din telefon, iar sutienul se desface.

„Cred ca acest sutien va deveni un prieten al femeilor din toata lumea”, a spus un reprezentant al firmei Ravijour.

1intel

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.